Drie jaar DeKaware Deel 4: Programma’s & Trainingen

Op 1 oktober was het drie jaar geleden dat ik startte met DeKaware. De komende dagen neem ik je mee in het avontuur dat ik drie jaar geleden aanging, wat ik heb gedaan en wat ik ga doen.

Vandaag deel 4: Programma’s & Trainingen

Mijn klanten en opdrachtgevers zijn organisaties die zelf geen of weinig IT kennis in huis hebben. Vaak hebben zij geen inzicht in hun eigen IT landschap. De IT taken hebben zij uitbesteed aan IT dienstverleners. Met deze IT dienstverleners is het voor hen lastig communiceren. Dit terwijl IT vaak zeer belangrijk is voor de bedrijfsvoering van de organisatie.

Dit kan anders!

Vanuit mijn ervaring bij mijn klanten en opdrachtgevers heb ik programma’s en trainingen ontwikkeld die organisaties het inzicht en de middelen geeft voor het opbouwen van een efficiënt, samenhangend en toekomstbestendig IT landschap.

Wat leveren mijn programma’s en trainingen op?

  • (Meer) inzicht in je eigen IT landschap. Zowel qua software als qua hardware. Je krijgt inzicht in wat je hebt, wat je er mee doet en wat je er mee kan. Ook krijg je inzicht in of je IT landschap toekomstbestendig is en, als dat niet zo is, hoe je het wel zo krijgt.
  • Een einde aan ad hoc keuzes bij de aanschaf voor nieuwe IT producten of diensten.
  • Een soepele communicatie en -relatie met je IT dienstverleners.

Datum

Drie jaar DeKaware

Meer
blogs