Over Mirjam

IT is overal. Daarom is het belangrijk dat IT duidelijk, begrijpelijk en zonder gedoe is. Daar sta ik voor.

Duidelijk

Begrijpelijk

Zonder gedoe

Ik ben Mirjam van Delft - Kaijser

Ruim 20 jaar ben ik actief binnen de IT-wereld. Ik ben afgestudeerd als software engineer en heb als software engineer gewerkt bij zorg- en overheidsinstellingen. Na een tussenstap als beheerder van Geografische Informatie Systemen en –databases, besloot ik te kiezen voor een functie wat verder bij de techniek vandaan.

In mijn rol als ICT (beleids)adviseur stond ik tussen de klantorganisatie en ICT-leveranciers in. Ik vertaalde de klantvraag naar een technisch verhaal en vice versa.

In 2019 besloot ik als ZZP-er verder te gaan. Als ZZP-er sta ik voor mijn missie: ICT moet duidelijk, dienstverlenend en zonder gedoe zijn.

Met DeKaware zorg ik er voor dat mijn klanten grip krijgen op hun IT landschap.