Over Mirjam

Mijn naam is Mirjam van Delft – Kaijser. Ruim 20 jaar ben ik actief binnen de ICT-wereld. Ik ben afgestudeerd als software engineer en heb als software engineer gewerkt bij zorg- en overheidsinstellingen. Na een tussenstap als beheerder van Geografische Informatie Systemen en –databases, besloot ik te kiezen voor een functie wat verder bij de techniek vandaan.

In mijn rol als ICT (beleids)adviseur stond ik tussen de klantorganisatie en ICT-leveranciers in. Ik vertaalde de klantvraag naar een technisch verhaal en vice versa.

In 2019 besloot ik als ZZP-er verder te gaan. Als ZZP-er sta ik voor mijn missie: ICT moet duidelijk, dienstverlenend en zonder gedoe zijn.

Met mijn eigen bedrijf DeKaware lever ik maatwerk ICT-advies, -projectmanagement, soft- en hardware.

Mijn speerpunten

Duidelijk, begrijpelijk en zonder gedoe. Dat zijn mijn speerpunten, die de basis vormen voor mijn diensten en producten.

ICT is overal. Daarom is het belangrijk dat ICT duidelijk, begrijpelijk en zonder gedoe is. Daar sta ik voor.

ICT is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van bedrijven en organisaties. Of ICT nu hun ‘core business’ is of niet.

Juist voor bedrijven waarvan ICT geen ‘core business’ is, is ICT vaak lastig te begrijpen. Resultaat is dat er een ICT landschap ontstaat dat inefficiënt is.

Ik help bedrijven en organisaties meer inzicht en grip te krijgen op hun ICT landschap en dit efficiënt in te zetten.

Om een ICT landschap efficiënter te maken, is soms een investering nodig in de vorm van hard- of software.

Ik help bedrijven en organisaties bij het kiezen van soft- en hardware die hen helpt bij het efficiënter werken of processen te automatiseren.

Lijstjes, structuur, duidelijke communicatie en een pro actieve houding. Daar houd ik van. Als projectmanager breng ik daarom structuur aan in de projecten waar ik verantwoordelijk voor ben. En communiceer ik transparant en pro actief.

Met mijn technische ICT ervaring begrijp ik de techniek en kan ik onafhankelijk adviseren.

Ik help bedrijven en organisaties door het leveren van een gestructureerde en goed gecommuniceerde projectaanpak.

Mirjam in beelden

Duidelijk, dienstverlenend en zonder gedoe.