ICT is overal. Daarom is inzicht in het eigen ICT-landschap heel belangrijk. Daarnaast moet deze efficiënt, toekomstbestendig en dienstverlenend zijn en aansluiten bij waar de organisatie voor staat.

Veel organisaties hebben (alle) ICT-diensten uitbesteed. Een goede relatie en soepele communicatie met de ICT-dienstverleners is dan een must.

Hier kan ik bij helpen!

Ik geef inzicht in het eigen ICT-landschap en adviseer in het vormen en houden van een efficiënt, dienstverlenend en toekomstbestendig ICT-landschap. Én zorg voor een betere relatie met de ICT-dienstverleners.

Wij dachten bij Nucleuszorg dat wij geen ICT specialist nodig hadden, maar raakten volledig het overzicht kwijt. Tot Mirjam voor ons de zaken weer op een rijtje zette. Hierdoor maken we nu beter gebruik van onze systemen; worden leveranciers bij de les gehouden en worden wij niet onnodig op kosten gejaagd; snappen we de facturen en schaffen we niets aan dat we niet nodig hebben. Op de koop toe heeft Mirjam een gestructureerde werkwijze en is het fijn met haar samen te werken.

– Anouchka van Miltenburg, Directeur Nucleuszorg

Trainingen

Trainingen bestaan uit één of meerdere sessies. Na afloop van de trainingen ben je in staat efficiënte ICT-keuzes te maken die passen bij jouw organisatie en waar jouw organisatie voor staat.

Programma's

Programma's hebben een langere doorlooptijd. Hierbij wordt je ICT-landschap onderzocht. Na afloop weet je hoe je tot een efficiënt, dienstverlenend en toekomstbestendig ICT-landschap komt, en hoe de communicatie met je ICT-dienstverleners verbetert kan worden.

Wat kan je verwachten?

De trainingen zijn interactief en doen we samen met medewerkers uit de eigen organisatie.

Tijdens de programma’s voer ik een onderzoek uit binnen jouw organisatie. Ik bevraag de medewerkers en ICT-dienstverleners.

De resultaten zijn altijd praktische adviezen waar je direct zelf mee aan de slag kunt gaan.

Aan de slag!

Ben je klaar voor een efficiënt, dienstverlenend en toekomstbestendig ICT-landschap?

Zie je nu al uit naar de soepele communicatie met je ICT-dienstverleners?

Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Vul onderstaand contactformulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Gerelateerde artikelen

    Duidelijk, dienstverlenend en zonder gedoe.